Lady Gaga míří do Fortnite
i Zdroj: Epic Games
Fortnite Novinka Lady Gaga míří do Fortnite

Lady Gaga míří do Fortnite

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 2. 2024 13:00

Fortnite si domluvilo další zajímavou spolupráci. Po slavném R&B zpěvákovi se ve Fortnite Festivalu objeví oblíbená zpěvačka Lady Gaga. Sama to oznámila na sociální síti.

Reklama

Fortnite svými spolupracemi už asi nemůže nikoho překvapit. Kromě parádního battle-royalu, o který je neustále pečováno, ve hře najdeme už i Lego survival odbočku nebo menší závodní hru rocket. Každopádně se sem tam objeví i koncert nebo speciální Festival event. Poslední takovou událost si vzal na starost oblíbený RnB zpěvák The Weeknd

Společnost Disney zahajuje miliardovou spolupráci s Epic Games
i Zdroj: Disney

Společnost Disney zahajuje miliardovou spolupráci s Epic Games

Společnost Disney získala 1,5miliardový podíl ve společnosti Epic Games. Disney tak chce získat větší prostor pro propagaci…

8. 2. 2024 00:00

Lady Gaga ve Fortnite

Doslova oficiálně přímo od Epic Games ještě nic oznámeno nebylo, nicméně o oznámení se postarala sama úspěšná zpěvačka Lady Gaga. Na svůj X účet nahrála fotografii, na které nechybí logo Fortnite Festival. Objevit by se ve hře měla již zítra 22. února prostřednictvím aktualizace. 

Co je Fortnite Festival?

Fortnite festival je menší odbočka podobně jako výše zmíněné LEGO Fortnite nebo Fortnite Rocket Racing. Ve hře dostanete do rukou hudební nástroj, ať už sami nebo až ve čtyřech. Po té následuje start skladby, na kterou musíte včas reagovat a do rytmu mačkat určená tlačítka. Kromě této zábavy, je k dispozici také mini-battle-pass, kde se postupně dostáváte k novým předmětům až ve finále ke skinu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama