Kosmonaut z Čech v prvním traileru, v hlavní roli se předvedl Adam Sandler
i Zdroj: Netflix
Filmy a seriály Novinka Kosmonaut z Čech v prvním traileru, v hlavní roli se předvedl Adam Sandler

Kosmonaut z Čech v prvním traileru, v hlavní roli se předvedl Adam Sandler

Richard Šimáček

Richard Šimáček

22. 12. 2023 08:00

V březnu se na Netflix podívá novinka nazvaná Kosmonaut z Čech. V hlavní roli bude Adam Sandler a bude se jednat o dobrodružné drama podle stejnojmenné české knihy od Jaroslava Kalfaře.

Reklama

Není časté, že by podle české knihy vznikl film na Netflixu, a to se nyní stalo. V březnu vyjde na Netflixu film s názvem Kosmonaut z Čech podle stejnojmenné knihy od českého autora Jaroslava Kalfaře. V hlavní roli bude Adam Sandler, který hrál například ve filmech Zkus mě rozesmát nebo v animovaném filmu Hotel Transylvánie 3. První krátkou ukázku z filmu můžete vidět níže.

Film bude pojednávat o kosmonautovi, který se vrátí domů na Zemi a zjišťuje, že manželství, které zde nechal, je v troskách a snaží se to napravit. V tom mu pomáhá prastaré stvoření z vesmíru, které se ukrývá v hlubinách jeho lodi. Film režíruje Johan Renck ten režíroval mnoho povedených seriálů jako jsou například Vikingové, Černobyl nebo i Perníkového tátu, takže film je ve velmi schopných rukou.

Film se z části natáčel v Praze a má rozpočet cca 40 milionů dolarů (893 milionů korun). Snímek je plně v rukách americké produkce a délka filmu je 107 minut. Na film Kosmonaut z Čech se můžeme těšit už 1. března 2024 na Netflixu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama