Konec stahování z Ulož.to, tak jak dodnes bylo zvykem
i Zdroj: Spite.cz ©
Novinka Konec stahování z Ulož.to, tak jak dodnes bylo zvykem

Konec stahování z Ulož.to, tak jak dodnes bylo zvykem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 12. 2023 14:00 1

Ať už jste Ulož.to využívali z jakéhokoliv důvodů, máme pro vás špatné zprávy. Nejslavnější platforma tohoto typu u nás "končí". Nově bude sloužit jen pro zálohování dat.

Reklama

Nejpopulárnější český server ke stahování souborů? Věřím, že vás stejně jako mě, první napadlo Ulož.to. Pokud stále patříte mezi uživatele, kteří služby Ulož.to využívají, potom pro vás nemáme vůbec dobré zprávy. Ulož.to sice přímo nekončí, nicméně už nikdy nebude fungovat tak, jak jej dodnes známe.

Konec stahování z Ulož.to

Společnost provozující Ulož.to oznámila, že od 1. prosince bude fungovat jinak, než kdy dříve. Již nebude možné stahovat jiná data, než ty, které jsme sami nahráli, a to ani skrze sdílené URL apod. 

Ulož.to Disk bude po změnách 1. 12. 2023 fungovat jako zálohovací služba pro ukládání vlastních dat. Všechny případné další změny budou reagovat na vývoj evropské legislativy a judikatury.

Uživatelé se samozřejmě nemusejí bát, že by přišli o své vlastní soubory. Vše na cloudovém úložišti zůstává, obsah bude však přístupný pouze těm uživatelům, kteří ho na úložiště nahráli. Pokud za nových podmínek nebudou mít platící uživatelé zájem službu nadále využívat, mohou své účty ukončit, nebo převést na bezplatnou verzi. V takovém případě jim budou vrácena zbylá předplatná či kredity,” uvedla společnost v tiskové zprávě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama