Končí podpora hry Marvel's Avengers. Hru od října digitálně nekoupíme, využijte tak obrovské 90% slevy
i Zdroj: MARVEL
Marvel's Avengers Novinka Končí podpora hry Marvel's Avengers. Hru od října digitálně nekoupíme, využijte tak obrovské 90% slevy

Končí podpora hry Marvel's Avengers. Hru od října digitálně nekoupíme, využijte tak obrovské 90% slevy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 9. 2023 12:00

Crystal Dynamics ke dni 30. září definitivně ukončí podporu pro Marvel's Avengers a udělá za ni tlustou čáru. Hrát ji však budeme moci dál, a to i v režimu kooperace. Ještě hru nemáte? Potom může být vaše za pouhých zhruba 90 Kč. Další podrobnosti naleznete v článku.

Reklama

Koncem letošního ledna studio Crystal Dynamics oznámilo ukončení podpory hry Marvel's Avengers. Tu již brzy neseženeme oficiálně skrze digitální distribuci. Pokud tak máte zájem o rozšíření své knihovny na Steamu o tuto hru, je nejvyšší čas. Od 30. září ji zde bohužel nenajdeme, nicméně máme pro vás parádní zprávu.

Vy ještě Marvel's Avengers nemáte? Potom honem na Steam, kde ji aktuálně v definitivní edici seženete za pouhých 90 Kč! Pozor ale, čas máte jen do 30. září. Navíc si díky akci můžete odemknout zdarma většinu in-game skinů z obchodu hry. A pokud se ptáte, co s hrou budou po ukončení podpory, tak máme další dobrou zprávu. Marvel's Avengers můžete hrát dál bez omezení sólo, ale také v online režimu kooperace.

Marvel's Avengers vyšlo v září 2020. Hra patřila dlouhodobě mezi nejočekávanější hry, nicméně pro většinu hráčů dopadla zklamáním. Uživatelské recenze nejčastěji zmiňovaly příliš časté bugy, málo kooperačních aktivit či časté padání hry. To se samozřejmě v rámci posledních let změnilo. My hru v této slevě rozhodně doporučujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama