Kingdom of Fallen je nová budovatelská RPG hra
i Zdroj: DigitalSouls
Novinka Kingdom of Fallen je nová budovatelská RPG hra

Kingdom of Fallen je nová budovatelská RPG hra

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 2. 2024 12:00

Indie studio DigitalSouls představilo svoji první videohru. Kingdom of Fallen: The Last Stand nás vezme do prokletého království, začátky však nebudou vůbec jednoduché.

Reklama

Studio DigitalSouls na Steam přichází se svoji první RPG/survival hrou s otevřeným světem. Tvůrci přiznávají velkou inspiraci u úspěšných souls-like videoher, což je na jednu stranu vítané. Kromě prvků o přežití a blížení se k cíli bude nutné budovat vlastní osadu, kterou vybavíme nejrůznějšími zařízeními pro výrobu předmětů, včetně samozřejmě zbraní.

Jak se zdá, pořád bude co dělat, nicméně cíl je jediný. Dostatečně se vybavit tak, abychom porazili bosse a získali svou ztracenou dceru. Tvůrci pak lákají na OP zbraň, která porazí každého protivníka na jednu ránu - dokážete ji získat? 

Jste přeneseni do tohoto prokletého království. Musíte shromáždit nápovědy ohledně vaší zmizelé dcery, použít svůj vlastní způsob, jak porazit hrozivé bosse, bojovat o přežití, vyrábět zbraně, budovat svou budoucnost, odhalit tajemství a dostat se ven z tohoto prokletého království.” Stojí v popisku hry.

Kingdom of Fallen: The Last Stand vyjde 25. dubna 2024 ve verzi PC. V současné době si můžete vyzkoušet dostupnou demoverzi, která je na nějaký čas na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama