Judas od tvůrců BioShocku se ukazuje na nových gameplay záběrech
i Zdroj: Ghost Story Games
Judas Novinka Judas od tvůrců BioShocku se ukazuje na nových gameplay záběrech

Judas od tvůrců BioShocku se ukazuje na nových gameplay záběrech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 4. 2024 08:00

Zatímco na nový BioShock budou hráči možná čekat ještě několik let, mezitím dorazí Judas, hra, na které pracuje talentovaný vývojář, jenž se podepsal například pod BioShock Infinite.

Reklama

Před několika dny jsme se věnovali chystanému novému dílu do série BioShock. Jeho přípravy byly oznámeny už před dvěma lety, nicméně dodnes o hře nikdo nic neřekl a k dispozici nemáme jediný obrázek. Přesto 2K naznačilo, že je ve vývoji.

Každopádně mezi tím dorazí nadějně vypadající hra Judas od studia Ghost Story Games, kde na místě šéfa vývoje Ken Levine, jenž se postaral o parádní hry jako System Shock 2, BioShock a BioShock Infinite. Judas vypadá velmi podobně BioShocku a nás to velmi těší. Níže už zmíněné záběry.

Jste tajemný a znepokojený Judas. Vaším jediným vyústěním z této situace je buď obnovit, nebo zničit spojenectví se svými hlavními protivníky. Budete-li spolupracovat na obnovení toho, co jste zničili, nebo necháte věci plynout až do konce?” Píše se v oficiálním popisku.

Judas prozatím nemá stanovené datum vydání, nicméně tvůrci tvrdí, že vyjde již brzy. Můžeme ji očekávat ještě letos? Je to pravděpodobné. Co se týče platforem, Judas vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama