Již 20. října odstartuje herní festival v Praze, For Games 2023. My na něm nebudeme chybět
i Zdroj: For Games
Článek Již 20. října odstartuje herní festival v Praze, For Games 2023. My na něm nebudeme chybět

Již 20. října odstartuje herní festival v Praze, For Games 2023. My na něm nebudeme chybět

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 10. 2023 14:00

Už jen pár dnů a v Praze odstartuje další ročník herního festivalu For Games. Těšit se znovu můžeme na spousty her, LAN party nebo profesionální Counter Strike hráče. Ani my na akci nebudeme chybět.

Reklama

Do kalendáře si zaškrtněte víkend 20. až 22. října. V pražských Letňanech proběhne další ročník oblíbeného herního festivalu For Games. A my zde též, stejně jako každý rok, nebudeme chybět. Nicméně co nás čeká a nemine? 

Festival interaktivní zábavy a videoher FOR GAMES opět míří do pražských Letňan. Ve dnech 20. až 22. října se v PVA EXPO PRAHA sejdou významné značky a osobnosti ze světa herních konzolí, videoher a kompletního příslušenství interaktivní zábavy. Festival ukáže oborové trendy, ale také hráčskou špičku v rámci České republiky během doprovodného programu. FOR GAMES bude i inspirací pro dárky pod stromeček a zábavou pro všechny členy rodiny. Více informací najdete v přiložené zprávě.

Festival FOR GAMES letos navštíví a svoje dovednosti předvede Vova, který se profesionálně věnuje parkouru a akrobacii. V rámci akce si mohou odvážlivci vyzkoušet své schopnosti přímo pod jeho vedením.

Velká premiéra

Letošní ročník festivalu uvede jednu svou premiéru, a to Manhattan Projekt: souboje robotů uprostřed New Yorku v Praze. Jedná se o novou aktivitu pod hlavičkou zábavního centra Fun Arena. Mezi miniaturami budov z amerického Manhattanu jsou umístěny robotické tanky Robomaster S1 od výrobce dronů DJI. Díky full HD kameře na dvouosém gimbalu a ovládání přes aplikaci lze řídit tento bojový pozemní dron, jako byste v něm skutečně seděli. Každý dron je vybaven infračerveným dělem a senzory zachytávající zásahy. Díky unikátní konstrukci kol, kterou DJI přebralo od samotné NASA, je možné bojovat v úzkých ulicích mezi Empire State Building či ikonickou Chrysler Building.

Již 20. října odstartuje herní festival v Praze, For Games 2023. My na něm nebudeme chybět
i Zdroj: For Games

To ale nejsou všechna lákadla jedenáctého festivalu FOR GAMES. V prostorách výstaviště bude připravena herní zóna od YGames a Nintendo, na stage vystoupí oblíbení influenceři a proběhnou autogramiády zajímavých hostů. V rámci události se uskuteční také setkání Furries. Více na www.forgames.cz.

Souběžně s festivalem FOR GAMES se konají také veletrhy FOR KIDS a FOR BEAUTY.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama