Jawbreaker je nový survival horor, kde se jako člen gangu vydáte na „opuštěnou" policejní stanici
i Zdroj: volněk užití / Vincent Lade
Novinka Jawbreaker je nový survival horor, kde se jako člen gangu vydáte na „opuštěnou" policejní stanici

Jawbreaker je nový survival horor, kde se jako člen gangu vydáte na „opuštěnou" policejní stanici

David Vondráček

David Vondráček

21. 4. 2024 09:00

Vývojář Vincent Lade má s hororovými hrami už bohaté zkušenosti. Sice nejsou tak známé, ale na druhou stranu se těší pozitivnímu ohlasu. Nyní chystá hororovku Jawbreaker.

Reklama

V roce 2028 došlo na zemi k velikému ekonomickému kolapsu. Celá města se změnila v bitevní pole, kde lidé vytvořili různé gangy, aby získali kontrolu nad těmi zdroji, které jsou ještě k dispozici. My jsme člen jednoho gangu, kterému na jeho základně dochází zásoby všeho. Existuje však pověst o policejní stanici, která nemá být vyrabována a jsou v ní zásoby všeho. Jsme to právě my, kdo jsme vybráni, abychom zjistili, co je na tom pravdy. Jenže na oné policejní stanici číhá něco, co se o zásoby rozhodně dělit nehodlá.

Jawbreaker nabídne plížení a schovávání. Před nepřáteli se tak můžeme ukrýt třeba pod stoly, mezi policemi nebo i ve stínu. V případě potřeby se ale budeme moci i bránit. A to jak zbraněmi na blízko, tak na dálku. Interaktivní prostředí nás také bude pobízet k rabování a hledání zásob. Kromě toho budeme řešit i různé hádanky a rébusy. Lákadlem má být i více konců, které nám dokážou, zda jsme skuteční přeživší, či ne. 

“Přežiješ, když se svět rozpadne? Jawbreaker je survival hororová hra, ve které budete běhat, schovávat se a bojovat v děsivé společnosti zamořené gangy na pokraji zhroucení. I když to není vše, jakmile slunce zapadne, začne skutečný strach...” Toto si o hře můžete přečíst na Steamu.

Jawbreaker vychází již v úterý, tedy 23. dubna. Kromě PC verze hra dorazí i na PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama