Jaké novinky nabídne nový engine v Call of Duty?
i Zdroj: Spite.cz
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Jaké novinky nabídne nový engine v Call of Duty?

Jaké novinky nabídne nový engine v Call of Duty?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 6. 2019 11:07

Již od oznámení Call of Duty: Modern Warfare (2019) se tvůrci chlubí přechodem na nový engine, díky bohu to tak asi opravdu je. Nyní detailně popsali, co všechno se díky enginu změní.

Reklama

Letošní díl nepotěší jen tím, že vyjde "pokračování" mini-série Modern Warfare, kde se dočkáme aktuálních sporů ve světě, tedy bez sci-fi prvků, ale také herní mechanikou. Call of Duty po dlouhých přípravách totiž přechází na nový engine, který tvůrcům dovolí udělat hru zase o něco realističtější. Vývojáři detailně popsali, co všechno se změní.

Jeden z předních designérů,  Michal Drobot z Infinity Ward popsal, čeho nového se dočkáme. " Nikdy dřív jsme nemohli udělat tolik geometrie, jako tentokrát. Nový engine umožňuje až 5× více geometrických trojúhelníků na jeden snímek."

To znamená, že v minulosti byl maximální limit 5 miliónů polygonů na snímek, zatím co nyní mohou a údajně využíjí až 17 miliónů polygonů na jeden snímek, což je obrovský rozdíl. To ale není vše, co nový engine umí, těšit se můžeme na velmi realistické nasvícení v realném čase nebo realistické kouře a mlhu.

Zda-li si stím chtějí opravdu vyhrát tak, jak říkají, to uvidíme už brzy v prvním gameplay videu, které prý vyjde co nevidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama