Jak si vede vývoj The Last of Us 2, God of War, Marvel's Spider-man nebo Days Gone?
i Zdroj: Spite.cz
God of War Novinka Jak si vede vývoj The Last of Us 2, God of War, Marvel's Spider-man nebo Days Gone?

Jak si vede vývoj The Last of Us 2, God of War, Marvel's Spider-man nebo Days Gone?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 12. 2017 15:15

Naughty Dog studio se bohužel jen podívalo na PlayStation Experience 2017, z očekávaného The Last of Us 2 neukázali vůbec nic. Jen prozradili, jak to jde s vývojem. V jaké fázi je?

Reklama

Pokud jste se těšili na PlayStation Experience 2017 právě kvůli #The Last of Us 2 nebo dalším velkým titulm jako #God of War nebo #Marvel's Spider-man, tak Vás tenhle event musel neskutečně zklamat. Sony ukázalo a oznámilo jen maličkosti v podobě indie her. 

   

The Last of Us 2

Tvůrci neukázali vůbec nic, ani obrázky ani kratší trailer. Prozradili však, že vývoj jde velmi dobře, chybí už jen 40% hry. Těšit se prý máme na E3 2018, kde pravděpodobně uvidíme pořádné DEMO o několika minutách. 

   

Marvel's Spider-man

Ani Spider-man, coby Petr Párkr se na PSX 2017 neobjevil. Tvůrci ukázali jen staré záběry z PSW, prozradili však, že s vývojem pomáhají tvůrci komiksů o Spider-manovi. Ještě stihli připomenout, že hra by měla dorazit někdy během Jara 2018 exkluzivně na PS4.

 

God of War

Ani tady jsme se nedočkali ničeho nového, tvůrci Santa Monica jen prozradili, že singleplayer nás vyjde na přibližně 25 až 35 hodin herního času. 

 

Days Gone

Ani poslední velká AAA hra neukázala nic, každopádně lze dohrát od začátku do konce, přesto vyjde až v průběhu roku 2018 také exkluzivně na PS4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama