Insomniac Games unikly dokumenty a záběry z Marvel's Wolverine
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Wolverine Novinka Insomniac Games unikly dokumenty a záběry z Marvel's Wolverine

Insomniac Games unikly dokumenty a záběry z Marvel's Wolverine

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 12. 2023 07:00

Insomniac Games řeší opravdu nepříjemný incident. Údajně skupina nazývající se Rhysida měla hacknout data tvůrců Marvel's Wolverine. Nyní je prodávají za miliony korun.

Reklama

Studio Insomniac Games napadli hackeři! Tým, jež stojí za Marvel's Spider-Man, a který aktuálně pracuje na Marvel's Wolverine, řeší nepříjemný únik dat. Za útokem údajně stojí skupina říkající si Rhysida, která na internetu již spustila aukci, která začíná na 50 Bitcoinech (což je asi 2 miliony dolarů), kde se vše pokusí prodat. Jako důkaz poskytli záběry přiložené níže. Zde můžeme vidět jak dokumenty, tak několik obrázků přímo ze hry.

Otevřete své peněženky a připravte se na nákup exkluzivních dat. Prodáváme pouze do jedné ruky, žádný přeprodej, budete jediným vlastníkem!

láká skupina Rhysida ke koupi uniklých dat. “Data budeme nabízet pouze následujících 7 dnů, využijte jedinečné nabídky," dodávají. Co vlastně dokumenty zahrnují? Je toho více, například osobní citlivé údaje o zaměstnancích z Insomniac Games, dokumenty z Marvel's Spider-Man a několik informací a záběrů z Wolverine. Bude zajímavé sledovat, jak se k tomu postaví Sony a Insomniac.

Insomniac Games unikly dokumenty a záběry z Marvel's Wolverine
i Zdroj: CyberDaily.au
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama