Insider přináší nové informace o problémovém vývoji Star Wars hry od Quantic Dream
i Zdroj: Spite.cz
Detroit: Become Human Novinka Insider přináší nové informace o problémovém vývoji Star Wars hry od Quantic Dream

Insider přináší nové informace o problémovém vývoji Star Wars hry od Quantic Dream

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 12. 2021 12:16

Ani vánoční den nepřinese ty nejlepší zprávy. Podle insidera, studia Quantic Dream s vývojem Star Wars hry doslova bojuje.

Reklama
Oznámení Star Wars: Eclipse

od talentovaného studia Quantic Dream je stále velmi čerstvou záležitostí, přesto se už po několikáté objevují informace o ne zrovna poklidném vývoji hry, podle některých zdrojů mají tvůrci problémy. Známý insider Tom Henderson to rozvedl trochu více a informoval veřejnost.

Vývoj hry probíhá již skoro dva roky, přesně, jak se tvrdilo už v září, podle Hendersona konkrétně asi 18 měsíců. Přesto prý není žádná hratelná verze, což je po takové době špatná zpráva. Kromě toho se insider rozpovídal o tom, jak vlastně celý projekt odstartoval. Když Quantic Dream nabídlo PlayStationu MMORPG hru, vedení ji zamítlo a tak vzniklo velmi slušné Detroit: Become Human, které sesbíralo i nejvyšší možné známky.

Základ MMORPG hry, která odsouhlasena nebyla, byl použit právě na připravovaný Star Wars: Eclipse, půjde tedy nakonec o multiplayerovou hru? Je to pravděpodobné, insider mluví o chystaném multiplayeru. Další problémy jsou pak údajně v samotném studiu, chybí zde spousta vývojářů a ani vybraný engine nebyl dobrou volbou, hodí se totiž spíše na singleplayerové hry, které nemají tolik NPC postav co MMO. 

Star Wars: Eclipse je aktuálně naplánované na rok 2023 - 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama