Injustice 3 ani Marvel vs. DC, další hrou od NetherRealm má být Mortal Kombat 12
i Zdroj: Reddit / Mortal Kombat
Mortal Kombat 11 Novinka Injustice 3 ani Marvel vs. DC, další hrou od NetherRealm má být Mortal Kombat 12

Injustice 3 ani Marvel vs. DC, další hrou od NetherRealm má být Mortal Kombat 12

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 8. 2021 12:04

Další hrou od NetherRealm bude s největší pravděpodobností Mortal Kombat 12, tvrdí důvěryhodný zdroj.

Reklama

NetherRealm Studios je známé hlavně díky akční sérii Mortal Kombat, kterou odstartovali v roce 2010, kdy nahradili původní tým starající se o sérii od roku 1991. NetherRealm mají za sebou velmi úspěšné vydání dílů Mortal Kombat (2010) a Mortal Kombat 11. Na jejich seznamu ale nechybí ani kladně přijatá bojovka Injustice 1 a 2

O studio NetherRealm se ale v posledních měsících píše spíše negativně, studio má být údajně nějakou dobu na prodej, což WB Games popírá. Každopádně jaká je budoucnost tohoto studia? Ještě před pár měsíci se mluvilo o tom, že jejich další hrou bude Injustice 3 nebo Marvel vs DC. Podle důvěryhodného zdroje, novináře Jeffa Grubba bude další hrou Mortal Kombat 12. WB Games se údajně bojí financovat další licence do jiných značek, vše totiž nasvědčuje, že NetherRealm bude brzy prodán.

Každopádně, pokud opravdu vzniká další Mortal Kombat, tvůrci by jej měli udělat v Unreal Engine 5, bylo by na čase hře dát pořádný realistický kabátek, UE5 navíc nabídne lepší optimalizaci než původně stále využívaný a velmi zastaralý Unreal Engine 3, na kterém série stále běží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama