ILL NESS je survival horor s otevřeným světem, inspirovaný dílem Stephena Kinga
i Zdroj: ASDstudio
Novinka ILL NESS je survival horor s otevřeným světem, inspirovaný dílem Stephena Kinga

ILL NESS je survival horor s otevřeným světem, inspirovaný dílem Stephena Kinga

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 1. 2024 17:15

Fanoušci hororových her se mohou už letos těšit na brutální survival ILL NESS. Pracuje na něm pouze dvojice vývojářů, která se nechala inspirovat úspěšným románem.

Reklama

Dvojice vývojářů Davit Galoyan a Arshak Khachatryan chystají survival horor s otevřeným světem. ILL NESS je inspirované dílem slavného spisovatele hororů, Stephena Kinga, konkrétně románem Dreamcatcher. Hráči se ujmou muže jménem Adam Bedford, kterého v tomto světě nečeká vůbec nic hezkého. 

Celá planeta je plná nelítostných tvorů, kteří loví každou živou duši. S každým krokem se Adam potýká s nebezpečím a snaží se najít jakoukoli známku života. Od ILL Ness neočekávejte AAA titul, své fanoušky by si však mohl najít. Vyjde v průběhu letošního roku na PC.

ILL NESS je atmosférická hororová akční hra z pohledu první osoby s děsivými mimozemskými tvory, kteří žijí uvnitř lidí a mění je v loutky. Hráč bude mít to, co v mnoha hrách podobného žánru chybí; v ILL NESS se nebudete muset skrývat v temných koutech a snažit se uniknout neporazitelným příšerám.” Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama