Hráči DOTA 2 dostávají bany pomocí herního předmětu s názvem toxické uhlí
i Zdroj: Valve
Dota 2 Novinka Hráči DOTA 2 dostávají bany pomocí herního předmětu s názvem toxické uhlí

Hráči DOTA 2 dostávají bany pomocí herního předmětu s názvem toxické uhlí

Richard Šimáček

Richard Šimáček

18. 12. 2023 08:00

Valve se s novou aktualizací rozhodlo více zakročit proti smurfům ve hře DOTA 2. Těm nyní přijde nový předmět s názvem vysoce toxické uhlí. Po zobrazení předmětu hráč dostane ihned ban.

Reklama

Společnost Valve se vydala na novou křížovou výpravu proti smurfím účtům. V rámci nedávné aktualizace Frostivus 2023 Valve vymyslelo velmi vtipnou metodu, jak někomu oznámit ban. Každý hráč, který je detekován jako smurf nebo nějak podvádí, tak obdrží herní předmět s názvem vysoce toxická hromada uhlí. Potom, co hráč předmět zobrazí, ban se aktivuje. Jedná se tedy o jeden z nejvtipnějších metod, jak někomu oznámit, že dostal ban.

Předmět je také velmi zavádějícím způsobem popsán jako sezónní odměna a jeho skutečný popis se hráč dozví až tehdy, když si ho zobrazí. Tento předmět nedostávají jen normální hráči, ale i ti, kteří hru DOTA 2 hrají profesionálně. Streamer a profesionální hráč Mason dostal tento předmět přímo na streamu. Pro plno hráčů to ale může být velmi bolestivé, protože do hry věnovali hodně času a i peněz. Ty se jim už nikdy nevrátí, protože ban je permanentní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama