Hra The Walking Dead: Betrayal končí 3 měsíce po vydání
i Zdroj: Skybound Games
Novinka Hra The Walking Dead: Betrayal končí 3 měsíce po vydání

Hra The Walking Dead: Betrayal končí 3 měsíce po vydání

Richard Šimáček

Richard Šimáček

8. 12. 2023 14:00

Společnost Skybound Games oznámila, že po téměř tříměsíčním spuštění v předběžném přístupu zastavuje vývoj hry The Walking Dead: Betrayal. Hra bude začátkem příštího týdne stažena ze služby Steam.

Reklama

V novém příspěvku na blogu společnost Skybound Games prozradila, že hra The Walking Dead: Betrayal bude ze služby Steam vyřazena 1. prosince. Do 15. prosince bude hra zcela vypnuta. Ti, kteří si hru zakoupili, budou moci získat zpět plnou částku, za kterou hru zakoupili, přičemž bylo potvrzeno, že aktualizace budou zveřejněny jak na Steamu, tak na oficiálním serveru TWD: Betrayal Discord.

“Navzdory tvrdé práci, kterou jsme do hry vložili, se nám nepodařilo najít cestu k vybudování temperamentní komunity podrazáků, jak jsme si původně představovali,” napsala společnost Skybound Games v příspěvku na blogu.

Hra The Walking Dead: Betrayal, která byla oznámena během Comic-Conu v San Diegu letos v červenci, je multiplayerová hra, v níž se až osm přeživších brání nemrtvým. Ve hře The Walking Dead: Betrayal se kladl důraz na sociální klamání, kdy se hráči mohli rozhodnout, zda chtějí ostatní přeživší oklamat, nebo s nimi spolupracovat, aby přežili apokalypsu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama