Hra Star Wars Jedi: Survivor vyhrála cenu Grammy za nejlepší soundtrack
i Zdroj: Respawn/EA
Star Wars Jedi: Survivor Novinka Hra Star Wars Jedi: Survivor vyhrála cenu Grammy za nejlepší soundtrack

Hra Star Wars Jedi: Survivor vyhrála cenu Grammy za nejlepší soundtrack

Richard Šimáček

Richard Šimáček

6. 2. 2024 07:00

Společnost Respawn může slavit. Jejich hra Star Wars Jedi: Survivor porazila skvělé tituly, jako jsou Hogwarts Legacy a God of War: Ragnarök a vyhrála cenu Grammy za nejlepší soundtrack.

Reklama

Star Wars Jedi: Survivor je jednou z nejlepších Star Wars her posledních let. Už první díl byl skvělý z gameplayové i příběhové stránky. Druhý díl pokračoval ve stejných kolejích a vylepšoval se kde to šlo.

Tato skvělá Star Wars hra obdržela cenu Grammy za nejlepší soundtrack a porazila tím pádem ty největší tituly minulého roku jako jsou Hogwarts Legacy a God of War: Ragnarök.

Soundtrack ke hře složili Stephen Barton a Gordy Haab. Stephen Barton skládal soundtracky i pro jiné hry jako jsou třeba obě hry Titanfall a Watch Dogs: Legion. Gordy Haab zase složil soundtrack k nové hře Indiana Jones, která vyjde tento rok.

Vydání hry na PC sice provázely nemalé technické problémy, ale vývojáři na tom zapracovali a hru postupem času opravili a dostali ji do stavu kde by měla být při vydání. Kdo hru ještě nehrál rozhodně ji doporučuji.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama