Herec Jack Black bude součástí filmu Minecraft
i Zdroj: Mojang Studios
Novinka Herec Jack Black bude součástí filmu Minecraft

Herec Jack Black bude součástí filmu Minecraft

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 1. 2024 07:00

Film Minecraft by mohl nabídnout velmi slušnou sestavu herců. Po Jasonu Momoovi, Danielle Brooksové, Sebastianu Eugene Hansenovi a Emmě Myersové nejspíše uvidíme i Jacka Blacka.

Reklama

Rádi bychom vám připomněli, že kromě mnoha dalších, chystá svoji filmovou adaptaci také nesmírně populární Minecraft. O chystaném a stále nepředstaveném filmu nevíme prakticky nic, každopádně se už nějakou dobu mluví o hercích, které ve filmu “uvidíme/uslyšíme”. Mezi prvními byl například Jason Momoa (Aquaman), Danielle Brooksová, Sebastian Eugene Hansen nebo Emma Myersová (Wednesday).

Hvězdný seznam pravděpodobně doplní také oblíbený herec Jack Black (54). Toho všichni dobře známe například ze snímků jako Jumanji, King Fu Panda, Školní sraz, King Kong nebo Prázdniny. Naznačuje to sám herec na svém oficiálním instagramovém účtu, kde pročítá “Minecraft Basics”. Film by měl dorazit v průběhu roku 2025, podrobněji představen by tak mohl být v rámci následujících 12měsících. O film se postará režisér Jared Hess - ten se postaral o snímky jako Divnej týpek, Zilionář nebo úspěšný seriál Svaly a skandály: Příběh amerických gladiátorů.

Herec Jack Black bude součástí filmu Minecraft
i Zdroj: Instagram / Jack Black
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama