GTA: Trilogy zamíří na Netflix, vyjde už 14. prosince
i Zdroj: Rockstar Games
GTA: The Trilogy Novinka GTA: Trilogy zamíří na Netflix, vyjde už 14. prosince

GTA: Trilogy zamíří na Netflix, vyjde už 14. prosince

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 11. 2023 09:00

"Oblíbené" GTA: Trilogy zamíří na Netflix. Půjde o mobilní verze, ke kterým se zdarma dostanou pouze předplatitelé. Do kalendáře si poznamenejte 14. prosince.

Reklama

Společnost Netflix chystá vlastní GTA? Podobná informace proletěla napříč celým internetem, a nás samozřejmě neminula. Již v polovině října jsme přinesli článek “Netflix žádá o licenci ke Grand Theft Auto”. Otázkou tak bylo, co se asi chystá? Nyní už to s jistotou víme. Již od 14. prosince si všichni, kteří předplácí Netflix, budou moct zdarma zahrát GTA: Trilogy (zahrnuje GTA III, Vice City a San Andreas) na iOS a Android

Bude právě tato kolekce konečně tou značkou, která zpopulární herní kategorii Netflixu? Aktuálně na této platformě najdeme několik desítek mobilních her, přesto podle posledních informací, zde hry hraje pouze 1 % z celé komunity.

GTA: Trilogy vyšlo v roce 2021, zahrnuje tři remasterované, oblíbené díly ze série Grand Theft Auto. Nicméně i přesto, že původně šlo o legendy, na které dodnes rádi vzpomínáme, Rockstar zklamal - toto zkrátka není žádný remaster, ale pouhý port, který navíc vyšel v tragickém stavu.

"Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition doplní rostoucí katalog z více než 80 mobilních her – včetně jedné z nejikoničtějších sérií v historii, bez jakékoli reklamy, nákupů v aplikaci nebo dalších poplatků." Píše se na oficiálních stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama