GTA 6 mělo být interně odloženo. S informací přišel důvěryhodný insider
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka GTA 6 mělo být interně odloženo. S informací přišel důvěryhodný insider

GTA 6 mělo být interně odloženo. S informací přišel důvěryhodný insider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 10. 2023 06:30

Nejpozději dnes mělo být odhaleno GTA 6, tvrdilo to hned několik důvěryhodných insiderů. A skutečně tomu tak mělo být. Nicméně Rockstar Games se údajně na poslední chvíli rozhodlo k odkladu. Za vše prý může problémová PC verze.

Reklama

Pamatujete na starší zprávy od nejrůznějších důvěryhodných insiderů, kteří tvrdili, jak GTA 6 bude odhalené 26. až 27. října? To Rockstar Games údajně opravdu plánovalo, nicméně na poslední chvíli mělo dojít k internímu odkladu. S informací přišel důvěryhodný insider @Tez2. Dokonce známe údajný důvod, proč.

PC má větší problémy než konzolová verze,

prozradil Tez2, jenž dříve přinesl spousty informací, které se následně potvrdily. Zdá se, že Rockstar Games bojuje s optimalizací hry nebo častými bugy. Kdy se nakonec odhalujícího traileru dočkáme, je ve hvězdách, nicméně sám insider tvrdí, že by mělo jít “pouze” o několika měsíční odklad. Letos bychom to asi nečekali, nebo, že by na The Game Awards 2023, které proběhne v prosinci?

O GTA 6…

Grand Theft Auto 6 nás vezme zpět do Miami, ve kterém jsme se proháněli už v díle Vice City. Kromě toho údajně přibude i druhé město. Hrát bychom pak měli za dvě různé postavy, ženskou a mužskou. Těšit se máme na pokročilou fyziku vozů, animací, obrovský otevřený svět a větší zaměřením na potápění a stealth. Hra poběží na vylepšeném Rage Engine, který můžeme znát z Red Dead Redemption 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama