Geralt se objeví i v The Witcher 4, nemusí jít ale o hlavní postavu
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka Geralt se objeví i v The Witcher 4, nemusí jít ale o hlavní postavu

Geralt se objeví i v The Witcher 4, nemusí jít ale o hlavní postavu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 12. 2023 10:00

Geraltův příběh je bohužel za námi, přesto o něm ještě uslyšíme. Prakticky to potvrdil šéf studia CD Projekt RED, Sebastian Kalemb. Konkrétně mluvil o The Witcher 4.

Reklama

Již nějakou dobu víme, že v CD Projekt RED vzniká hned několik projektů, včetně pokračování série The Witcher. O té samozřejmě aktuálně nic nevíme, nicméně skvělou zprávou je, že na hře pracuje něco přes 300 vývojářů

K novém dílu se v rozhovoru vyjádřil šéf studia, Sebastian Kalemb. A prozradil jednu skutečně skvělou zprávu, tedy hlavně pro fanoušky Geralta.

"Zaklínač 4 nevyjde několik let a od toho předchozího to bude hodně dlouho, takže se nemůžeme zaměřovat pouze na publikum, které už má ságu rádi. Musíme vybudovat novou komunitu. V této souvislosti věřím, že mohu říci, že to bude vynikající vstupní bod pro mnoho hráčů, aniž bychom zapomněli na dlouholeté fanoušky, kteří stále chtějí sledovat Geraltova dobrodružství."

Sebastian Kalemb tím prakticky prozradil, že Geralta ještě uvidíme, nicméně už není jisté, zdali si za něj přímo zahrajeme. Již v minulosti se mluvilo o nové hlavní postavě, kterou má být údajně Ciri.

Multiplayerový The Witcher byl podle všeho restartován
i Zdroj: Spite.cz

Multiplayerový The Witcher byl podle všeho restartován

Multiplayerový projekt "The Witcher" od Molasses Flood Games pravděpodobně jen tak nevyjde. Vývoj měl být restartován.

22. 3. 2023 08:59

The Witcher vzniká několik let v Unreal Engine 5, a bohužel několik dalších let bude, s vydáním tak nepočítejme dříve než ve 2025 - 2026. Nutno podotknout, hned po čtvrtém díle se hráči dočkají The Witcher Remake, který má být podstatně propracovanější, než v případě původního dílu, dokonce dostane otevřený svět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama