Elden Ring jako mobilní free-to-play hra? Něco se prý chystá
i Zdroj: FromSoftware Inc.
Elden Ring Novinka Elden Ring jako mobilní free-to-play hra? Něco se prý chystá

Elden Ring jako mobilní free-to-play hra? Něco se prý chystá

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 2. 2024 19:15

Chybí vám Elden Ring, hra roku 2022? Potom se pravděpodobně máte na co těšit. Podle zahraniční agentury se pracuje mimo jiné také na mobilní F2P verzi.

Reklama

Elden Ring od FromSoftware byl vyhlášen hrou roku 2022 snad v každé anketě, která se pořádala, a to absolutně zaslouženě. FromSoftware znovu dokázalo, že je zkrátka mistrem ve výrobě hardcorových RPG her. Od té doby je kolem tohoto talentovaného týmu poměrně velké ticho, nicméně z oficiálních zdrojů víme, že naplno pracují na velkém DLC Shadow of the Erdtree, které dorazí někdy v průběhu letošního roku.

A nemuselo by to být naposled, co o Elden Ring uslyšíme. Podle nejnovějších zvěstí to vypadá, že Tencent, čínský gigant, který zakoupil 16% podíl ve FromSoftware, pracuje na Elden Ring Mobile. S informací přišla důvěryhodná agentura Reuters, která tvrdí, že ji několik lidí potvrdilo tyto plány.

Pár desítek lidí pracovalo na prototypu mobilní verze Elden Ring. Jedná se o free-to-play hru, která by byla financovaná z mikrotransakcí.

Kolik je na této informaci pravdy, zda se projekt, kterém pracovala spousta lidí, skutečně chystá, zjistíme asi až časem. Každopádně otázka na vás, brali byste po plnohodnotném Elden Ring také jeden kapesní? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama