EA zrušilo několik let připravovanou hru Star Wars: Mandalorian
i Zdroj: Lucasfilm
Novinka EA zrušilo několik let připravovanou hru Star Wars: Mandalorian

EA zrušilo několik let připravovanou hru Star Wars: Mandalorian

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 2. 2024 07:00

Pro všechny fanoušky videoher a světa Star Wars máme jednu velmi špatnou zprávu. Společnost EA měla zrušit připravovanou FPS hru Star Wars: Mandalorian.

Reklama

Každý den se objevují nové zprávy o propouštění zaměstnanců v důsledku změn a restrukturalizace firem. Tentokrát byl postižen i gigant Electronic Arts, který propouští přibližně 700 lidí. Tato smutná zpráva bohužel zahrnuje i zrušení několika projektů včetně nedávno zmíněné příběhové hry pro jednoho hráče z pohledu první osoby Star Wars: Mandalorian, kterou vyvíjelo studio Respawn. S největší pravděpodobností se to bude týkat také další Star Wars hry, kterou měla být strategie.

Ve studiu Respawn má vznikat first-person hra Star Wars: Mandalorian
i Zdroj: Spite.cz / Copilot

Ve studiu Respawn má vznikat first-person hra Star Wars: Mandalorian

Uznávaný a stále neomylný Tom Henderson přišel s informací, že Respawn pracuje na příběhové hře Star Wars: Mandalorian. Kdo…

17. 2. 2024 11:15

Ve hře jsme se měli ujmout role Mandaloriana. To se ale pravděpodobně nestane, alespoň ne v případě studia Respawn. To po zrušeném projektu prý bude prioritně pracovat na Alex Legends a Star Wars Jedi 3.

Kdo je Mandalorian

Mandalorian, známý také jako Din Djarin, je postava se složitou minulostí a charakterem. Narodil se na planetě Mandalore, ale jako dítě byl svědkem útoku droidů separatistů na jeho vesnici, při kterém zahynuli jeho rodiče. Poté byl nalezen a přijat Mandaloriany, kteří ho vychovávali a vzdělávali v jejich válečnických tradicích a kultuře.

Jako dospělý se Mandalorian stal lovcem odměn a získal si pověst jednoho z nejlepších ve svém oboru. Jeho lovectví ho přivedlo do kontaktu s různými postavami a frakcemi z univerzu Star Wars, včetně Impéria, Nové Republiky a různých zločineckých organizací.

Jeho osud se zásadně změní poté, co přijme tajemný úkol najít a ochránit dítě zvané "The Child", které je podobné Yodovi a má silnou spojitost se Silou. Tento úkol ho zavede na dobrodružství napříč galaxií a postaví ho do konfliktu s různými nepřáteli, včetně impéria a lovců odměn, kteří chtějí dítě pro sebe. Mandalorian je znám svou neoblomnou povahou, oddaností k mandalorianským kodexům a schopností rychle se adaptovat na nové situace. Během série prochází vývojem a učí se více o světě mimo svou vlastní kulturu a tradice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama