Důvěryhodný leaker prozradil podtitul očekávaného Death Stranding 2
i Zdroj: Kojima Productions
Death Stranding 2 Novinka Důvěryhodný leaker prozradil podtitul očekávaného Death Stranding 2

Důvěryhodný leaker prozradil podtitul očekávaného Death Stranding 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 1. 2024 13:00

Leaker billbil-kun, který roky prozrazuje detaily o hrách ještě před oficiálním oznámením, tvrdí, že zná finální název hry Death Stranding 2. K potvrzení ze strany Kojimy má dojít v rámci několika dnů.

Reklama

Kojima Productions oznámilo Death Stranding 2 v prosinci roku 2022. Od té doby se pár informací pro veřejnost objevilo, ovšem nic zásadního. K podrobnému odhalení dojde v průběhu letošního roku, mluví se o dalším State of Play, kde by mělo být součástí.

Teď už ale k hlavní zprávě článku. Zahraniční server DeaLabs, kde se často vyskytuje důvěryhodný leaker billbil-kun, se objevil údajně finální název Death Stranding 2. Dodnes je Kojima i Sony označovali jako Death Stranding 2 nebo DS2. Billbil-kun, který stojí za spoustou později potvrzených informací, tvrdí, že hra ponese podtitul “On The Beach”. Zpráva samozřejmě není oficiálně potvrzena a tak je potřeba ji brát s rezervou.

Jak jsme již zmiňovali, Death Stranding 2 se má objevit během následujícího dílu (pořadu) State of Play. Ten prý PlayStation oznámí během následujících dnů, přičemž se celá akce uskuteční do 14dnů

Death Stranding 2 prozatím nemá stanovené datum vydání a aktuálně je v plánu exkluzivně pro konzole PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama