Duna 2 obdržela novou exkluzivní ukázku. Paul v ní chytá písečného červa
i Zdroj: Warner Bros
Filmy a seriály Novinka Duna 2 obdržela novou exkluzivní ukázku. Paul v ní chytá písečného červa

Duna 2 obdržela novou exkluzivní ukázku. Paul v ní chytá písečného červa

Richard Šimáček

Richard Šimáček

8. 2. 2024 09:00

Premiéra filmu Duna 2 se nezadržitelně blíží. Nyní vyšla nová ukázka, ve které je vidět, jak jedna z hlavních postav Paul chytá obrovského písečného červa, kterého si následně ochočí.

Reklama

Po několika odkladech se konečně dočkáme dlouho očekávaného filmu Duna 2. Filmaři nám to čekání chtějí trochu zkrátit a vydali novou ukázku plnou akce.

V ukázce je vidět, jak Paul (Timothée Chalamet) chytá obrovského písečného červa, kterého jsme viděli i v prvním díle. Tohoto obrovského písečného červa si nakonec ochočí.

V traileru jsou vidět i další střípky různých velkých bitev, které nás ve filmu čekají. Vypadá, že druhý díl bude plný akce a nejspíše bude vyprávěn rychleji než ten první.

Soundtrack k filmu složil Hans Zimmer, takže hudební doprovod bude opět stát za to. Režisérem je Denis Villeneuve, který režíroval například dobře hodnocený film Blade Runner 2049.

Duna 2 dorazí do kin 1. března. Nedočkavci si ale mohou zajít už na předpremiéru, která bude 28. února, tedy už za 20 dnů. Film bude jak s titulky, tak s českým dabingem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama