Druhé DLC pro hru Atomic Heart vyjde už v únoru
i Zdroj: Mundfish
Atomic Heart Novinka Druhé DLC pro hru Atomic Heart vyjde už v únoru

Druhé DLC pro hru Atomic Heart vyjde už v únoru

Richard Šimáček

Richard Šimáček

15. 12. 2023 11:00

Trapped Limbo, druhé DLC pro hru Atomic Heart, vyjde 6. února 2024, oznámili vydavatelé Focus Entertainment a studio Mundfish. DLC se bude odehrávat hned po po událostech na konci hry.

Reklama

Druhé DLC Atomic Heart se odehrává bezprostředně po konci hlavní hry, ale zároveň „pokračuje jiným koncem“ než první DLC Annihilation Instinct, které vyšlo v srpnu. Nové DLC vyjde už 6. února 2024.

Trapped Limbo představí několik nových částí hry, v nichž budou hráči pomáhat P-3 při prozkoumávání hlubin jeho mysli, procházení náročných plošin a odhalování tajemství nejen P-3 minulosti, ale i světa Limbo. Kromě data vydání dalšího DLC Atomic Heart se společnost Focus Entertainment podělila také o nový trailer.

 

Datum vydání dalšího DLC Atomic Heart se dlouho očekávalo poté, co společnost Focus Entertainment koncem září v rámci Tokyo Game Show 2023 sdílela první teaser na toto DLC. Stejně jako Annihilation Instinct je i DLC Trapped Limbo součástí Atomic Passu a je součástí Gold a Prémiové edice hry Atomic Heart.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama