Druhá sezóna seriálu Obi-Wan nejspíše už nebude
i Zdroj: Disney+
Filmy a seriály Novinka Druhá sezóna seriálu Obi-Wan nejspíše už nebude

Druhá sezóna seriálu Obi-Wan nejspíše už nebude

Richard Šimáček

Richard Šimáček

6. 2. 2024 09:00

Mnoho lidí volá po druhé sérii seriálu Obi-Wan. Ta, jak vypadá, už nejspíše nebude, jak potvrdil herec Obi-Wana Ewan McGregor. Ten má o natočení druhé sezóna velký zájem.

Reklama

Seriál Obi-Wan nám v první sérii ukázal mnoho. Viděli jsme, jak Obi-Wan dohlíží na malého Luka Skywalkera a jak si vede malá Leia Organa. Bohužel seriál neměl takovou úspěšnost, jakou by Disney chtělo, a tak vypadá, že práce na druhé sérii nejsou ani v plánu. 

Ewan McGregor nyní potvrdil, že neprobíhá žádné jednání ohledně druhé sérii seriálu Obi-Wan. Vypadá tak, že druhá sérii seriálu je na nějakou dobu úplně u ledu.

Sám herec má ale o druhou sérii velký zájem, tak uvidíme, zda ho Disney v budoucnu třeba vyslyší. Samotná první sérii seriálu Obi-Wan nebyla moc kvalitně napsaná a v porovnání se seriálem Andor působí seriál Obi-Wan jako béčkový film.

Disney má momentálně ve vývoji několik Star Wars seriálů. Jedním z nich je pokračování seriál Mandalorian, který nakonec vznikne, i když bude i Mandalorian film. Dalším je druhá sérii seriálu Ahsoka. Na té by se brzy mělo začít pracovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama