Další tři hry ke stažení zdarma
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Další tři hry ke stažení zdarma

Další tři hry ke stažení zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 4. 2020 18:55

Her zdarma je v posledních dnech více než dost.

Reklama

Her zdarma je v posledních dnech více než dost. Občas dostaneme menší hříčky pro zabavení, občas se objeví AAA titul, který potěší každou virtuální knihovnu. Tentokrát rozdává opět Epic Store a nabízí hned tři další hry zdarma. Nečekejte nic velkého, k dispozici je kreslení Drawful 2, příběhová adventura Gone Home a akční adventura Hob.

Všechny hry si můžete aktivovat do 9.4. 2020, po aktivaci Vám zůstanou v knihovně už napořád. Po té přijde na řadu skvělá detektivní adventura Sherlock Holmes z roku 2014.

Drawful 2 ( Stáhnout )

Vyšlo v roce 2016 a v recenzích si odneslo pěkných 7.5 / 10, což jen dokázalo, že ačkoliv hra vypadá na první pohled "divně", má něco do sebe, je čistě multiplayerová a nejlépe se hraje s kamarádem přes například Discord, určitě se pobavíte!

Gone Home ( Stáhnout )

Skvělá příběhová adventura pro jednoho hráče, vyšla v roce 2013, přesto i dnes vypadá velmi dobře. V recenzích si vykoledovala velkých 8.5 / 10. Ve hře na nás čeká záhada, po roce se vracíte domů a čekáte bujaré oslavy a přivítání, jenže nic takového se neděje, dům je prádný a na nás je, abychom zjistili, co se sakra stalo.

Hob ( Stáhnout )

Hob je kreslená akční adventura v krásném, přesto brutálním světě. Ve hře na nás čekají hádanky a souboje s netvory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama