Další informace z Assassin's Creed: Mirage
i Zdroj: Spite.cz
Assassin's Creed: Mirage Novinka Další informace z Assassin's Creed: Mirage

Další informace z Assassin's Creed: Mirage

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 9. 2022 12:32

Leaker prozradil další detaily o Assassin's Creed: Mirage, znovu se mluví o velkém návratu ke kořenům série. Co všechno řekl?

Reklama

Již nějaký ten měsíc se mluví o projektu Rift, který vzniká v Ubisoftu, a prakticky od začátku unikají informace, které se každou chvíli ukazují jako pravé. Dnes už víme, že Rift bude hrou Assassin's Creed: Mirage, která nás údajně vezme do otevřeného města Bagdád v 9. století. Kromě této stále opakující se informace, stále více zdrojů uvádí, že Mirage půjde cestou, kterými šly první díly. Chystá se návrat ke kořenům? S největší pravděpodobností ano a dokonce se Mirage přirovnává k prvnímu, legendárnímu dílu z roku 2007.

Nicméně leaker j0nathan tvrdí, že se dočkáme takového mixu starších a nových dílů série. Hráči se mají těšit na propracovaný stealth s tím, že se znovu půjde skrývat na střechách domů, chybět pak nemají ani vrhací dýky. Skvělou zprávou je, že si tvůrci vezmou inspiraci z Unity, kde ulice byly zaplněné lidmi. 

Co se týče velikosti hry, má být menší než Origins, Odyssey a Valhalla, i tak se ale prý podíváme za hranice Bagdádu, kde na hráče čekají krásná pouštní místa a oazy. Více se dozvíme během představení hry, ke kterému dojde už 10.9. 2022, kdy se koná Ubisoft Forward 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama