CzechCloud dostal padáka z Entropiq!
i Zdroj: CzechCloud / Entropiq
Novinka CzechCloud dostal padáka z Entropiq!

CzechCloud dostal padáka z Entropiq!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 12. 2023 16:00

Streamer CzechCloud a kontroverzní Viktorkaa definitivně skončili v Entropiq. Český e-sportový tým se s oběma rozloučil kvůli reakcím k nedávné tragické události v Praze.

Reklama

Streamera CzechClouda jistě pozná většina českých, ale i slovenských hráčů. Slavný streamer, kterého sledují pravidelně tisíce lidí, aktuálně řeší jeden pracovní problém. E-sportový tým Entropiq, kde Petr “CzechCloud” Žalud působil jako content creator, s ním ukončil veškerou spolupráci.

V současné těžké situaci je pro nás důležité téma i emoce už dál nejitřit a dát najevo, jaké hodnoty jako značka Entropiq chceme reprezentovat. 

Osudným se mu staly nepřiměřené reakce (hloupé vtípky) k nedávné tragické události, kdy mladý muž zastřelil několik studentů, ředitelku školy a dalších několik kantorů v pražské Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Kdy například řekl, že “dnes večer bychom si mohli zahrát Modern Warfare 3 kampaň, to je skvělý nápad.” Nepřímo tím odkazoval na jednu z nejkontroverznějších misí, které kdy ve videohrách byly.

CzechCloud je mnohými dlouhodobě kritizován, že reaguje na témata, kterým zkrátka nerozumí, lidé pak zmiňují například politiku. A jak se zdá, nevyplatily se mu ani nerozumné reakce během živého vysílání přímo v den tragické události. S padákem souhlasí většina komentářů přímo pod vyjádřením Entropiq.

CzechClouda tak v barvách Entropiqu už neuvidíme, a stejně tak kontroverzní streamerku Viktorii „Viktorkaa“ Hlaváčkovou, která se opravdu hloupě vyjadřovala též k této události na fakultě ve svých stories na Instagramu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama