Cyberpunk 2 ani The Witcher 4 nebudou zahrnovat mikrotransakce
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka Cyberpunk 2 ani The Witcher 4 nebudou zahrnovat mikrotransakce

Cyberpunk 2 ani The Witcher 4 nebudou zahrnovat mikrotransakce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 4. 2024 11:00

Finanční ředitel studia CD Projekt RED oficiálně oznámil, že jejich příběhové hry nebudou zahrnovat mikrotransakce. Nicméně podotkl, že podobné praktiky můžou přijít s multiplayerovými hrami.

Reklama

Pojďme si připomenout dobu, kdy příběhové hry pro jednoho hráče byly pouze o nás a příběhu, nikde žádné otravné balíčky, kde jsme si mohli zakoupit desítky skinů našich postav apod. Osobně zastávám názor, že tyto online doplňky do těchto her nepatří.

A jak se zdá, vedení polského studia CD Projekt RED si to myslí také. Konkrétně to naznačil finanční ředitel CDPR, Piotr Nielubowicz, když v rozhovoru řekl: 

Nevidíme místo pro mikrotransakce v případě her pro jednoho hráče.

Zároveň však dodal, a to se dá už pochopit, že podobné praktiky nevylučuje v případě multiplayerových her. Těch však CD Projekt RED příliš neplánuje, v tuto chvíli víme o 4 chystaných hrách, přičemž jen jedna má mít nějaké spojení s online prostředím - multiplayerová hra ze světa The Witcher, MP režim ale mohl dostat Cyberpunk 2, ten je však stále ve fázi konceptu. Vzniká pak ještě jeden tajný projekt, o kterém ale v tuto chvíli nevíme absolutně nic.

Nejblíže k vydání nové hry od CDPR má pravděpodobně zmíněný kooperativní titul ze světa Witchera. Za několik let by pak měl následovat příběhový The Witcher, který údajně odstartuje novou trilogii, avšak s novým hlavním hrdinou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama