Co všechno jsme viděli během Xbox Developer Direct?
i Zdroj: Spite.cz
Redfall Novinka Co všechno jsme viděli během Xbox Developer Direct?

Co všechno jsme viděli během Xbox Developer Direct?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 1. 2023 22:52

Pojďme omrknout, co všechno odprezentoval Xbox během večerní konference Developer Direct.

Reklama

Konference

Xbox Developer Direct

je za námi, a stalo se přesně to, co jsme čekali. Jak Xbox slíbil, ukázal záběry jak z Redfall, Forza Motorsport nebo Minecraft Legends. Během streamu pak byla oznámena a ihned vydána menší hříčka Hi-Fu Rush - i to jsme během krátké akce očekávali. Pojďme ale pěkně jedno po druhém.

Redfall

Arkane  |  2. května 2023

Studio Arkane ukázalo zbrusu nové gameplay záběry z očekávané zombie akce Redfall. Musím popravdě říct, jsem rozpačitý, nedokážu po tomto gameplayi usoudit, zda je Redfall skvělé nebo ne, každá ukázka je "jiná" a například ta dnešní, byla až šíleně arkádová, ale nechme se překvapit. Tvůrci pak prozradili, že Redfall vyjde 2. května 2023 ve verzích PC a Xbox Series X/S.

Forza Motorsport

Turn 10  |  2023

Tvůrčí celek z Turn 10 oznámil vývoj nové Forza Motorsport a předvedl první záběry ze hry. Ty ukazují, jak závodní série pokročila. Bohužel jsme se nedozvěděli ani přibližný datum vydání, spokojit se prozatím budeme muset s nástřelem na rok 2023. Vyjde ve verzích PC a Xbox Series X/S.

Hi-Fi Rush 

Tango Gameworks  |  25. ledna 2023

Tvůrci skvělé akční hry Ghostwire: Tokyo během konference představili, a rovnou vydali svoji novinku pojmenovanou jako Hi-Fi Rush. O té jsme psali nedavno skrze větší únik informací. Nicméně o co vlastně jde? Tango hru označili jako rytmickou akční adventuru, zkrátka pokud dokážete hrát a bojovat dle dostupné hudby, vaše hity dají více dmg. Hru již nyní seženete například na Steamu, nebo přímo v Game Passu.

Minecraft Legends 

Mojang  |  18. dubna 2023 Mojang představil multiplayer ke strategii Minecraft Legends, vyjde již 18.4. 2023, očekávame ji na všech možných platformách, stále i na konzolích PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama