Clash of the Stars 7 – Diego Kotlár a Gappa vs. tradiční sumó aneb půl tuny v kleci
i Zdroj: Spite.cz
Článek Clash of the Stars 7 – Diego Kotlár a Gappa vs. tradiční sumó aneb půl tuny v kleci

Clash of the Stars 7 – Diego Kotlár a Gappa vs. tradiční sumó aneb půl tuny v kleci

Komerční sdělení
24. 1. 2024 06:00

V holešovické hale nastane po sérii zajímavých zápasů doslova zemětřesení. Doprostřed klece se totiž postaví těžkotonážníci Diego Kotlár a Gappa, kteří se utkají pod pravidly tradiční japonské disciplíny sumó.

Reklama

Kdo je favoritem sumó zápasu?

Na konci galavečera Clash of the Stars 7, který se v holešovické Sportovní hale uskuteční už 27. ledna, uvidíme něco doslova obrovského. Do oktagonu vstoupí těžkotonážníci organizace, kteří se spolu utkají pod pravidly sumó, a MMA klec se tak bude otřásat v základech, zatímco bude odolávat téměř půltunové tíze. Sázková kancelář Fortuna v tuto chvíli favorizuje Diega Kotlára, ale ještě donedávna to bylo přesně naopak. 

Gappa s Diegem se stihli utkat ještě v jedné netradiční disciplíně, tedy v pojídání žebírek. Zpočátku žebírka padala do obou borců jako vojáci do krytu, po chvíli ale začalo tempo Diega Kotlára viditelně zpomalovat. Gappa byl naopak stále plný sil a Diego musel nakonec duel „odklepat“ a Gappa tak zvítězil na žebírkovou submisi.

Gappa se projevil jako ten odhodlanější z dvojice, a navíc ukázal, že dokáže jít i za hranu svých sil. A právě s tím se dlouho počítalo v nadcházejícím souboji a menší, za to ale kulatější Gappa byl dlouho favoritem zápasu

Jak moc bojovníci trénují, se můžeme jen domnívat. Diego Kotlár údajně koncem roku bojoval se zápalem plic, a tak neměl na přípravu moc pomyšlení. Diego s fanoušky svou přípravu nijak nesdílí. Jestli se tedy něčemu naučil, uvidíme až v kleci během galavečera.

Gappa na druhé straně zveřejnil na svých sociálních sítích video, kde v zimě, za vydatného sněžení, trénuje údery o kmen stromu. „Diego, těš se na mě, až z tebe udělám salát!“ vzkázal přitom svému protivníkovi.

Pod pravidly sumó, avšak v kleci

Jak už bylo řečeno, oproti zcela tradičnímu pojetí, se zápas odehraje v kleci, kde bude pro bojovníky obřích rozměrů připravený provizorní kruh, ze kterého se budou oba borci vzájemně vytlačovat.

Jak se bude dařit bojovníkům udržet v kruhu, se můžeme domnívat i podle jejich posledního staredownu, který proběhl na konci předzápasového vysílání B4THECLASH. Gappa byl i v tomto ohledu aktivnější, svým břichem odstrčil Kotlára tak, že mu chvíli trvalo nabýt zpět ztracenou rovnováhu. 

Diego se pak pokusil o několik podobných výpadů, Gappa se ale zapřel silnými nohami tak, že s ním Kotlár téměř nehnul. Jak to ale dopadne a zda zápasníci vstoupí do klece s nějakou konkrétní taktikou, se dozvíme teprve 27. ledna v holešovické Sportovní hale Fortuna.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama