Chystá se filmová adaptace The Sims, postarají se o ní zkušené profesionálky
i Zdroj: Electronic Arts
Filmy a seriály Novinka Chystá se filmová adaptace The Sims, postarají se o ní zkušené profesionálky

Chystá se filmová adaptace The Sims, postarají se o ní zkušené profesionálky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 4. 2024 16:00

Světově velmi úspěšná franšíza The Sims dostane vlastní filmovou adaptaci. A mohlo by jít skutečně o propracovanou adaptaci, na níž pracují známá jména.

Reklama

Poslední dobou se čím dál tím více objevuje filmových a seriálových adaptací videoher. To je pozitivní trend, neboť herní průmysl má spoustu úspěšných značek, které by si zasloužily svou vlastní filmovou verzi. Například bychom se určitě těšili na adaptaci her jako Call of Duty nebo Mass Effect, na kterých se údajně pracovalo.

Ghoul přichází v nové upoutávce na seriálový Fallout
i Zdroj: Amazon Prime

Ghoul přichází v nové upoutávce na seriálový Fallout

Očekávaný seriál Fallout se rapidně blíží a Amazon Prime nabízí další upoutávku. Tentokrát můžeme vidět hned trojici známých…

20. 3. 2024 07:00

Nicméně myšlenka adaptace pro značku The Sims? To by mohla být opravdu zajímavá koncepce, která by mě osobně asi nenapadla, a co vás? Jak by vůbec takový film měl vypadat? Tuto otázku by nám mohla brzy zodpovědět skupina zkušených profesionálů, která na filmu pracuje. Konkrétně má jít o režisérku, která se postarala o parádní seriál Loki, Kate Herronová nebo Briony Redmanovou, která se podepsala pod film Doctor Who. V současné době toho o filmu podle The Sims nevíme vůbec nic, uvidíme, co přinesou další měsíce. 

Co je The Sims

The Sims je simulátor života, ve kterém hráči vytvářejí a spravují virtuální postavy, nazývané Simíci, a řídí jejich každodenní životy v simulovaném světě. Hráči mohou ovládat různé aspekty jejich života, jako je kariéra, vztahy, domov a volnočasové aktivity. Jde o jednu z nejúspěšnějších herních franšíž všech dob.

The Sims 5 vyjde jako free-to-play, potvrdilo Electronic Arts
i Zdroj: Electronic Arts

The Sims 5 vyjde jako free-to-play, potvrdilo Electronic Arts

Fanoušci simulátoru The Sims, máme pro vás parádní zprávu. Project Rene (pracovní název pro nové The Sims) vyjde formou free…

14. 9. 2023 15:30

Očekávané filmy a seriály

Jak jsme již zmínili výše, v současné době je ve “vývoji” několik zajímavých adaptací. Vzpomenout rozhodně musíme seriál Fallout, který oddebutuje ještě tento měsíc. Následovat bude seriál The Last of Us a časem dojde na filmy podle Watch Dogs, Until Dawn, Borderlands nebo Martha is Dead.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama