Českou RTS Gods Against Machines si můžete ještě před vydáním vyzkoušet zdarma
i Zdroj: Silver Eye Studios
Novinka Českou RTS Gods Against Machines si můžete ještě před vydáním vyzkoušet zdarma

Českou RTS Gods Against Machines si můžete ještě před vydáním vyzkoušet zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 2. 2024 17:30

Gods Against Machines je nová česká realtime-strategie, která má právě dostupnou demoverzi. Vyzkoušejte si tuto novinku ještě před vydáním, které je naplánované na pátek.

Reklama

Chystanou reatime-strategii od českého studia Silver Eye jsme si představovali teprve před několika málo týdny. A dnes, pár dnů před finálním vydání, si ji všichni můžeme vyzkoušet zcela zdarma. Gods Against Machines najdete na Steamu, kde je právě dostupný prologue

Tvůj úkol je jednoduchý - zbavit svůj domov zlých strojů dříve, než ho nenapravitelně zničí. Postupuj přes stále silnější nepřátelské základny, dokud se nepostavíš jejich hlavnímu městu a neukončíš invazi jednou provždy!” Píše se v oficiálním popisku. Gods Against Machines vyjde 23. února 2024 na PC, těšit se můžeme na českou lokalizaci v podobě titulků.

Vyber si boha, který nejlépe vyhovuje tvému hernímu stylu! Bude to Azzinoth, bůh ohně a zkázy? Nebo snad Nadea, bohyně vody a života? Každý bůh má specifické silné a slabé stránky a také jedinečné mechaniky - například pokud jako Nadea sesíláte mocná a drahá kouzla, způsobíte, že se moře zvedne a pomalu, ale jistě utopí všechny své nepřátele ve svých hlubinách!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama