Česká streamerka Theresa Blueberry dostala na Twitchi rekordní donate
i Zdroj: Twitch / Theresa Blueberry
Novinka Česká streamerka Theresa Blueberry dostala na Twitchi rekordní donate

Česká streamerka Theresa Blueberry dostala na Twitchi rekordní donate

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 1. 2024 12:30

Má Česko-slovenský Twitch nový rekord? Streamerce Therese Blueberry fanoušek poslal obří donate. K opravdu štědrému dárku se vyjádřil i Agraelus.

Reklama

Streamovací platformu Twitch pravděpodobně nemusíme na Spite nikomu příliš představovat. Twitch je stále nejoblíběněším místem tvůrců, kteří rádi pro veřejnost streamují především videohry. Najdou se ale i tací, kteří předvádí svůj talent v malování, zpívání, IRL nebo jen tak pokecem. A jistě všichni dobře víme, že 99 % takových streamerů má pod obrazovkou banner s “donate”, tedy tlačítkem, přes které můžete své oblíbené tvůrce podpořit jakoukoliv částkou.

Nejčastěji se na České scéně potýkáme s donaty v rámci desítek, stovek korun. Sem tam ale ti nejsledovanější získají opravdu nadprůměrně štědré mění. Jako například před několika málo dny streamerka Theresa Blueberry. Jistý fanoušek ji poslal rovných 5 tisíc liber, což je v přepočtu asi 143 tisíc Kč. Na její “reakci” se můžete podívat v přiloženém videu.

“To je absolutně insane, co se v posledním měsíci děje na česko-slovenském Twitchi. Strašně moc diváků, hrozně moc nových odběratelů, rekordy u mě, HaiseTa nebo Cukyho. Tohle je šílené, jak jsme vyrostli,” reagoval na obří donate nejsledovanější streamer u nás, Agraelus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama