Česká extrakční střílečka Gray Zone Warfare na nových záběrech
i Zdroj: Madfinger Games
Gray Zone Warfare Novinka Česká extrakční střílečka Gray Zone Warfare na nových záběrech

Česká extrakční střílečka Gray Zone Warfare na nových záběrech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 12. 2023 09:00

České Gray Zone Warfare se předvedlo na nových gameplay záběrech. Madfinger Games bylo součástí konference PC Gaming Show 2023. My se po této ukázce těšíme ještě víc!

Reklama

Vzpomínáte na začátek listopadu, kdy české studio Madfinger Games oznámilo a představilo svoji extrakční střílečku Gray Zone Warfare? Ohlasy měla velmi pozitivní a my už se nemohli dočkat dalších záběrů a informací. A ty přicházejí právě dnes. Gray Zone Warfare se objevilo během konference PC Gaming Show, kde tvůrci odprezentovali více než minutovou gameplay upoutávku.

Jak podotýká popisek videa, stále jde o záběry z pre-alpha verze, přesto hra vypadá jak graficky, tak hratelně v pokročilé fázi. Vidět pak můžeme prakticky vše důležité, ať už opatrnou chůzi lesem, přestřelky, hráčovo občerstvení nebo přehrabování se v inventáři. V závěru nechybí ani důležité healování střelného zranění. A v závěru ten headshot a nádherně zpracované hledí? Gray Zone Warfare vyjde v průběhu roku 2024, prozatím byla oznámena jen PC verze, každopádně si nezapomeňte hru vložit do Wish Listu!

"V reakci na zpětnou vazbu komunity po reveal traileru jsme tvrdě pracovali, abychom co nejdříve opravili co nejvíce nedostatků ve srovnání s předchozím videem. Konkrétně jsme vylepšili uchycení zaměřovačů, umístění kolimátorových zaměřovačů a přidali záložní mechanická mířidla na zbraních." Informuje studio.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama