Bungie chystá "Project Payback", mohlo by jít o Destiny 3
i Zdroj: Bungie, Inc.
Novinka Bungie chystá "Project Payback", mohlo by jít o Destiny 3

Bungie chystá "Project Payback", mohlo by jít o Destiny 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 4. 2024 08:00

Připravuje Bungie Destiny 3? Podle zahraničního magazínu je to velmi pravděpodobné. Zdá se, že se jedná o projekt s kódovým označením "Project Payback“.

Reklama

Studio Bungie v současné době stále podporuje téměř 6 let staré Destiny 2, mezi tím však aktivně pracuje hned na několika projektech. Víme o oficiálně oznámené extrakční střílečce Marathon, která nám byla představena v květnu minulého roku, a projektu Matter - ten ještě podrobněji představen nebyl, navíc se mluví o jeho zrušení, kde je pravda, to bychom se mohli dozvědět brzy, k vydání hry by totiž mělo dojít už za rok.

Streameři Escape from Tarkov otestovali připravovanou hru Marathon. Těm se však příliš nezamlouvá
i Zdroj: Bungie

Streameři Escape from Tarkov otestovali připravovanou hru Marathon. Těm se však příliš nezamlouvá

Zatím co Destiny od Bungie si hráči dlouhé roky pochvalují, testeři nově připravovanou extrakční střílečku Marathon nikoliv.…

3. 11. 2023 10:00

Pár hodin stará zpráva pak mluví ještě o dalším projektu. Jeho pracovní název je Payback a podle magazínu Forbes by mohlo jít o Destiny 3. To by vlastně nebylo žádným překvapením, Destiny patří mezi velmi oblíbené značky a časově by pokračování série odpovídalo. Informaci samozřejmě berte s velkým nadhledem, nic nebylo oficiálně potvrzeno. Není to poprvé, co se šíří informace o Destiny 3, již v letos v březnu se tvrdilo, že veškerý vytvořený obsah z projektu Matter tvůrci použijí právě pro Destiny 3. Otázkou by ale byly také platformy, Bungie totiž v současnosti “patří” PlayStationu, že by se dočkali pouze majitelé konzole PlayStation 5?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama