BioShock Infinite oslavil 11 let a 2K potvrdila přípravu dalšího dílu
i Zdroj: 2K Games
Novinka BioShock Infinite oslavil 11 let a 2K potvrdila přípravu dalšího dílu

BioShock Infinite oslavil 11 let a 2K potvrdila přípravu dalšího dílu

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

30. 3. 2024 10:00

BioShock Infinite před pár dny oslavil 11. výročí od svého vydání. 2K to připomenula na síti X. Jeden z fanoušků se zeptal, zda se připravuje další díl. Výsledek vás potěší.

Reklama

Před pár dny bylo 11. výročí vydání BioShock Infinite. V Tweetu k tomuto výročí se jeden z fanoušků zeptal, zda se chystá další díl. 2K mu na to odpovědělo pouze emotikonem kuchaře. Tedy, že něco kuchtí

Toto se dá považovat za jakési taktní oznámení dalšího dílu. Nicméně podrobnosti stále nejsou, takže můžeme pouze spekulovat. Na jednu stranu se není co divit, série BioShock má stále spousty fanoušků.

Bývalý kreativní ředitel BioWare oznamuje svoji novou hru
i Zdroj: Yellow Brick

Bývalý kreativní ředitel BioWare oznamuje svoji novou hru

Mike Laidlaw opustil Bioware už v roce 2017 a začal pracovat na své vlastní hře ve svém novém studiu Yellow Brick Games, ve…

28. 3. 2024 07:00

Hra je možná ještě rané fázi vývoje nebo dokonce vývoj samotný ani nezačal. Možné je všechno a toto onaznačení svědčí o tom, že 2K nechce propálit informace příliš brzy. Ostatně, koukněme se třeba na Bethesdu, kteří TES 6 propálili v roce 2018 a od té doby o něm mlčí.

Nyní můžeme jen doufat, že se jedná opravdu o další díl a ne jen remaster některého z předchozích dílů. Obzvlášť, když původní tvůrce, Ken Levine, pracuje na vlastní hře jménem Judas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama