Bethesda představila kolekci Fallout SPECIAL Anthology
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Novinka Bethesda představila kolekci Fallout SPECIAL Anthology

Bethesda představila kolekci Fallout SPECIAL Anthology

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 2. 2024 15:00

Fallout SPECIAL Anthology je zbrusu nová speciální kolekce, která zahrnuje prakticky celou sérii Fallout, včetně pár věcí navíc. Do prodeje zamíří již v průběhu dubna.

Reklama

Bethesda představila zbrusu novou kolekci Fallout SPECIAL Anthology, která zahrnuje prakticky celou oficiální sérii. A to jak od prvního dílu, který vyšel v roce 1997, až po Fallout 76 z roku 2018 - veškeré díly jsou samozřejmě v té nejlepší edici. Kromě toho nabídne balení také speciální sběratelské karty a malý model atomové bomby (NUKE). 

  • Fallout
  • Fallout 2
  • Fallout Tactics
  • Fallout 3: Game of the Year Edition
  • Fallout: New Vegas – Ultimate Edition
  • Fallout 4: Game of the Year Edition
  • Fallout 76

Edici Fallout SPECIAL Anthology, kterou můžete vidět v přiloženém tweetu níže, v tuto chvíli seženou pouze hráči na území USA a Kanady, nicméně doufáme, že se časem dostane i k nám. Do prodeje půjde již 11. dubna 2024 a cena? Jistě nyní tipujete astronomické částky, nicméně edice se prodává jen za 1.580 Kč.

Fallout 5

Bethesda celkem pravidelně přináší nejrůznější nové edice starších dílů Fallout. Ale kde je pokračování? Není na čase, aby se pomalu začalo mluvit o Fallout 5? My bychom si pokračování této slavné post-apokalyptické série moc přáli, každopádně pětka dorazí v rámci několika let.

V současné době Bethesda pracuje stále na vesmírném RPG Starfield, přičemž velká část lidí se již přesouvá k vývoji The Elder Scrolls 6 - to má ale možná ještě několik let do vydání. Pokud bychom tedy dnes měli spekulovat o datu vydání Fallout 5, odhadujeme nejdříve rok 2030.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama