Beautiful Light je nová hororová extrakční střílečka z pohledu první osoby
i Zdroj: Deep Worlds SA
Beautiful Light Novinka Beautiful Light je nová hororová extrakční střílečka z pohledu první osoby

Beautiful Light je nová hororová extrakční střílečka z pohledu první osoby

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 12. 2023 18:30

Žánr extrakčních stříleček i nadále roste, dalším do seznamu je Beautiful Light od studia Deep Worlds. V tomto světě na hráče ale nečekají jen tak nějací NPC.

Reklama

Jak jsme již v minulých týdnech několikrát poznamenali, poslední dobou je stále populárnější extrakční žánr - podobně jako dříve battle-royale. A jinak tomu není ani v případě hororové střílečky Beautiful Light, na které již nějakou dobu pracuje Deep Worlds studio. 

Tvůrci slibují skvělou atmosféru a nádherný, graficky realistický svět. Každopádně jak už to u extrakčních stříleček bývá, váš loot má velkou cenu, pokud s ním však zemřete, přicházíte o vše, co jste u sebe měli, a vaše mise může začít znovu. Doporučuje se tak komunikovat se svým týmem, který by měl pracovat strategicky. 

Beautiful Light, PvPvPvE taktická extrakční střílečka z pohledu první osoby, kde má 6 jednotek po 3 operátorech za úkol vstoupit, zajistit a v pořádku odnést artefakt v nepřátelském, hororovém prostředí.” Píše se v oficiálním popisku hry.

Beautiful Light vyjde v průběhu roku 2024 exkluzivně na PC, a pravděpodobně odstartuje jako early access na Steamu. Níže ještě oficiální galerie screenshotů.

Beautiful Light v galerii

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama