Battle-royale trochu jinak: Call of Duty: Warzone 2 představilo režim Preview
i Zdroj: Activision
Warzone 2 Novinka Battle-royale trochu jinak: Call of Duty: Warzone 2 představilo režim Preview

Battle-royale trochu jinak: Call of Duty: Warzone 2 představilo režim Preview

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 2. 2024 10:30

Activision a Raven Software si pro hráče připravily novou verzi battle-royale režimu, kříženého s extrakcí. Novinka battle-royale Preview je novou výzvou.

Reklama

Her s battle-royale režimem máme v současnosti na výběr hned několik. Mezi tři nejpopulárnější patří Fortnite, PUBG nebo Call of Duty: Warzone. Každý z režimů se trošku liší, PUBG je více realistické, Fortnite naopak “fantasy” a Warzone je spíše arkádou - vše ale spojuje to hlavní, pomalu uzavírající se “zóna”, ve které hráči musejí přežít a vyhrát tím, že zůstanou jako poslední. 

Battle-royale křížený s extrakcí

Novinka od studia Raven ale dává battle-royalu nový režim. A za nás musíme říct, že jde o parádní změnu, nebo především výzvu, protože vyhrát Preview nebude vůbec nic jednoduchého. Ve hře se všem hráčům objeví kufřík, který je potřeba “naplnit” 30 tisíci dolarů. Ty získáte ať už zabíjením hráčů, plněním kontraktů nebo zkrátka lootěním. Po dosažení 30 tisíc dolarů, vede další krok k obchodu, kde si musíte zakoupit Exfil. Třetí krok vede k vrtulníku, kterým exfilnete z mapy a tím vítězíte. Pozor však na kempery, kteří mohou klidně ležet ve vrtulníku a čekat, až jim celý loot včetně exfilu donesete. Celý battle-royale preview ale můžete klidně vyhrát i klasickým postupem - zůstat naživu jako poslední.

Battle-royale trochu jinak: Call of Duty: Warzone 2 představilo režim Preview
i Zdroj: Activision

Odměny

Samozřejmě nemohou chybět zajímavé odměny. Hráči se několika výhrami mohou dostat k limitovaným předmětům. 

  1. Operátor Mortem
  2. After Party decal
  3. Person of Interest decal
  4. The Pursued decal
  5. Behind the Mask sticker
  6. Harrow MTZ-762 blueprint

Nejvíce asi potěší získání dalšího operátora, v tomto případě Mortema, a skinu na zbraň MTZ-762. Co ale potom? Hrát můžete Preview dokud speciální event neskončí. Za každou další výhru se dostanete k tokenu na 15 minut / double XP.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama