Apple Vision Pro nás do světa virtuální reality vezme už brzy
i Zdroj: Apple Inc.
Novinka Apple Vision Pro nás do světa virtuální reality vezme už brzy

Apple Vision Pro nás do světa virtuální reality vezme už brzy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 1. 2024 15:30

Máte navíc zhruba 100 tisíc korun? Potom pokud jste fanoušci virtuální a pokročilé reality, se připravte. Společnost Apple již brzy spustí první předobjednávky Apple Vision Pro.

Reklama

Už to bude zhruba půl roku, co společnost Apple světu oznámila vlastní VR/AR headset Apple Vision Pro. Jedno už v tu chvíli bylo jasné, půjde o další našlapaný produkt, ale také vysokou cenovku - což se samozřejmě také potvrdilo a většina z nás si brýle vyzkouší maximálně někde v showroomu.

Apple Vision Pro je ideálním nástrojem produktivity pro každodenní úkoly

Zařízení Vision Pro samozřejmě není určené primárně hráčům, využije se především jako pracovní nástroj. Apple pak zmiňuje i konkrétní aplikace, jako například Fantastical, Freeform, JigSpace, aplikace od Microsoft 365 nebo Slack. Headset je pak kompatibilní s klávesnicí Magic Keyboard a Magic Trackpad.

Předobjednávky a cena

Předobjednat si brýle Apple Vision Pro budou moct první zájemci již 19. ledna 2024, nicméně bohužel, netýká se to České ani Slovenské republiky. V prodeji se pak v prvních zemích dočkají již 2. února. A cenovka? Pevně se něčeho chyťte, Apple Vision Pro nás vyjdou na 3 499 dolarů (v přepočtu asi 78 340 Kč bez DPH). Pokud bychom u nás přičetli i DPH, pak si rovnou připravte necelých 100 tisíc korun českých. Veškeré detaily se dočtete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama