Alone in the Dark Reboot se opět odkládá
i Zdroj: Pieces Interactive
Novinka Alone in the Dark Reboot se opět odkládá

Alone in the Dark Reboot se opět odkládá

Richard Šimáček

Richard Šimáček

8. 12. 2023 15:00

Reboot hry Alone in the Dark se odkládá z 16. ledna na 20. března 2024, oznámil vydavatel THQ Nordic. Důvod odkladu je prý psychické zdraví vývojářů.

Reklama

V prohlášení THQ Nordic uvedlo, že dodržení plánovaného lednového data vydání by vývojáře Pieces Interactive vystavilo během svátků obrovskému stresu. "Rok se chýlí ke konci a vánoční svátky jsou před námi," uvedl vydavatel. Až do dnešního dne to tak ale nevypadalo pro Pieces Interactive, tým vyvíjející nadcházející survival-hororovou hru Alone in the Dark. Studio THQ Nordic se tak rozhodlo, že svým vývojářům pomůže lépe si užít vánoce.

Proto se společnosti THQ Nordic a Pieces Interactive rozhodly dát hře Alone in the Dark nové datum vydání: 20. března 2024.

"Chápeme, že mnoho lidí netrpělivě očekává vydání, ale vaše trpělivost bude odměněna. Jsme nadšeni, že vás 20. března 2024 můžeme vyděsit k smrti."

Není to poprvé, co THQ Nordic hru Alone in the Dark odkládá. V září vydavatel odložil reboot z 25. října 2023 na 16. ledna 2024 ve snaze vyhnout se velkým hitům, jako je exkluzivní Spider-Man 2 pro PlayStation 5 od Insomniacu.

Alone in the Dark vyjde pro PC, PlayStation 5 a Xbox řady X a S 20. března 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama