Aktivujte si zdarma bojovou hru DNF Duel
i Zdroj: Nexon
Novinka Aktivujte si zdarma bojovou hru DNF Duel

Aktivujte si zdarma bojovou hru DNF Duel

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 12. 2023 17:00

K dispozici je další hra zcela zdarma. Tentokrát se mohou těšit fanoušci bojových her a Dungeon and Fighter. K mání je 2,5D hra DNF Duel.

Reklama

Společnost Epic Games i letos pořádá vánoční akci - každý den, jedna hra zdarma. Vše odstartovalo ve čtvrtek 14. prosince, kdy jsme dostali krásný dárek v podobě třech velkých DLC pro Destiny 2. Jaké další dárky na hráče čekají? To můžete sledovat pod tagem Vánoce na Epic 2023


DNF Duel

Druhým vánočním dárečkem je 2,5D bojová hra DNF Duel od Neople a vydavatelství Nexon. Hra je venku teprve něco málo přes rok a tak si stále drží i svou cenu. V obchodech jsme ji dodnes mohli sehnat za celek vysokých zhruba 1100 Kč. Nyní ji ale můžete mít zcela zdarma, stačí si ji aktivovat nejpozději do pátku 21. prosince 16:59. Po té přijde na řadu další hra.

Jedno z nejpopulárnějších a nejrozšířenějších RPG na světě, Dungeon and Fighter, je nyní zpět jako 2,5D akční bojová hra. Vyberte si z 16 okouzlujících postaviček, z nichž každá má své odlišné dovednosti a osobnosti.” Píše se v oficiálním popisku hry. Hra si v recenzích odnesla skvělá hodnocení, v průměru má slušných 8 / 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama