A Quiet Place je zpět! Podtitul Day One se ukazuje v první upoutávce
i Zdroj: Paramount Pictures
Filmy a seriály Novinka A Quiet Place je zpět! Podtitul Day One se ukazuje v první upoutávce

A Quiet Place je zpět! Podtitul Day One se ukazuje v první upoutávce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 2. 2024 08:00

Oblíbený horor A Quiet Place se vrací. Vydavatelství Paramount Pictures odprezentovalo vůbec první trailer k novému dílu. Ten však nebude pokračováním, nýbrž prequelem.

Reklama

Fanoušci hororového dvoudílného snímku A Quiet Place se rozhodně mají na co těšit. Vydavatelství Paramount Pictures se konečně s veřejností podělilo o vůbec první trailer k chystanému třetímu dílu - který však nebude přímým pokračováním, nýbrž pre-quelem, který nás vezme úplně na začátek, kdy odstartovala invaze.

O třetí díl se postará režisér a scenárista Michael Sarnoski. Hlavní role hrají Lupita Nyong’o, Djimon Hounsou a Joseph Quinn. A Quiet Place: Day One si odbyde svou premiéru již letos, a to konkrétně 28. června 2024.

A kde je chystaná hra A Quiet Place?

Možná si ještě někteří vzpomínáte na rok 2021, kdy studio Saber Interactive oznámilo videoherní adaptaci A Quiet Place. Na hře pracují (nebo pracovaly?) dvě menší studia, Saber během oznámení projektu uvedl EP1TOME a iLLOGIKA.

My zkoušeli vydavatelství Saber kontaktovat s otázkou, jak to s A Quiet Place vypadá. Pokud nám někdo odpoví, článek budeme aktualizovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama