A Plague Tale 3 by mohlo být ve vývoji, naznačuje vydavatelství Focus
i Zdroj: Asobo Studio
Novinka A Plague Tale 3 by mohlo být ve vývoji, naznačuje vydavatelství Focus

A Plague Tale 3 by mohlo být ve vývoji, naznačuje vydavatelství Focus

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 11. 2023 16:00

Na čem v současnosti pracuje Asobo Studio? Můžete hádat, a jistě uhodnete. S největší pravděpodobností jde o A Plague Tale 3, naznačuje to hned několik faktů.

Reklama

Do třetice všeho nejlepšího? Studio Asobo a vydavatelství Focus Entertainment právě oznámily, že jejich partnerství bude pokračovat dalším projektem. O co půjde? Na to je příliš brzy, nicméně nejvíce se spekuluje o A Plague Tale 3 a završením zajímavého příběhu. Nasvědčuje tomu pak i LinkedIn profil přímo Asobo Studia, které hledá nové vývojáře. Podmínka? “Jen pokud jste hráli nebo znáte Innocence či Requiem”. 

Prozatím dvoudílné sérii A Plague Tale se prodejně daří velmi dobře. Za pouhý rok studio dokázalo prodat více než 3 miliony kopií, což se samozřejmě považuje za velký úspěch. A Plague Tale není velkým AAA titulem, nicméně provedení, puzzle a příběh dnes patří mezi velmi oblíbené. Druhý díl Reuqiem vyšel v říjnu 2022, pouze 3 roky po prvním díle, a v recenzích si odnesl skvělých 8.5 / 10. Třešničkou na dortu pak byla oficiální česká lokalizace.

3milionový milník

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama