7 Days to Die novým trailerem připomíná, že se blíží plná verze hry
i Zdroj: The Fun Pimps
7 Days to Die Novinka 7 Days to Die novým trailerem připomíná, že se blíží plná verze hry

7 Days to Die novým trailerem připomíná, že se blíží plná verze hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 5. 2024 13:00

Dědeček mi kdysi dávno vyprávěl, že bychom se jednou mohli dočkat. A ta chvíle přichází právě nyní. 7 Days to Die se po 10 letech v předběžném přístupu chystá na verzi 1.0.

Reklama

Před zhruba třemi týdny jsme vás informovali o tom, že studio The Fun Pimps po úctyhodných 10 letech vydá dlouho očekávanou plnou verzi zombie survivalu 7 Days to Die. K tomu dojde v průběhu června, kdy se z early access verze na Steamu stane plnohodnotná hra. S tím ale přichází i zvýšení ceny, která se z aktuálních 22,99 $ navýší na 44,99 $ - proto doporučujeme si hru zakoupit co nejdříve.

Pro konzolisty jsou zprávy horší. Bohužel s přechodem hry na novou verzi nemohou počítat. Společnost The Fun Pimps oznámila, že tato verze pro ně definitivně končí a pokud chtějí nadále hrát 7 Days to Die, budou si ji muset zakoupit znovu.

Nicméně dnes tu máme další gameplay trailer, který ukazuje, jak moc se 7 Days to Die posouvá a co v plné verzi nabídne. Jak se vám trailer líbí? My hře věříme a doufáme, že vše proběhne hladce.

7 Days to Die

7 Days, odehrávající se v brutálně nelítostném postapokalyptickém světě zaplaveném nemrtvými, je hrou s otevřeným světem, která je jedinečnou kombinací střílečky z pohledu první osoby, survival hororu  tower defense.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama