Fort Solis Novinka 14 minut gameplay záběrů z Fort Solis

14 minut gameplay záběrů z Fort Solis

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 8. 2023 10:00

Studio Fallen Leaf o svému vesmírném projektu Fort Solis příliš často neinformovalo, což ale velká škoda, zpracování hry totiž vypadá velmi lákavě. Podívejte na nejnovějších 15 minut ze hry, Fort Solis vyjde na PC a PS5 už za pár týdnů.

Reklama

Když studio Fallen Leaf oznamovalo příběhovou hru Fort Solis, původně to vypadalo na velkého konkurenta pro Dead Space či nedávno vydanému hororu The Callisto Procotol. Jenže po zveřejnění nejnovějšího gameplaye to vypadá trochu jinak. Server IGN exkluzivně sdílel hned necelých 15 minut ze hry, a i přesto, že šlo o skoro čtvrt hodinu gameplay záběrů, jsme toho příliš neviděli, o nějaké akci už nemůže být řeč vůbec.

Fort Solis je dalším hororem, který se inspiruje u Dead Space
i Zdroj: Spite.cz

Fort Solis je dalším hororem, který se inspiruje u Dead Space

Fallen Leaf Studio oznámilo surival horor Fort Solis, který se jednoznačně inspiroval u série Dead Space.

10. 6. 2022 16:19

Ve hře se ujmeme role muže jménem Jack Leary, kterého nouzové volání přivede na odvrácenou stranu měsíce, kde narazí na pevnost Fort Solis. V té se však dějí zvláštní věci, naším úkolem pak bude zjistit, co se na základně stalo. Fort Solis vyjde 22. srpna 2023 ve verzích PC a PlayStation 5. Co se týče Xbox verze, je velmi pravděpodobné, že dorazí později.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama