"11. ledna budu mít narozeniny, chci 5 milionů dolarů, pak přijdu s právníkem," znovu vyhrožuje Florida Joker
i Zdroj: Rockstar Games / Volně k užití Lawrence Sullivan
GTA 6 Novinka "11. ledna budu mít narozeniny, chci 5 milionů dolarů, pak přijdu s právníkem," znovu vyhrožuje Florida Joker

"11. ledna budu mít narozeniny, chci 5 milionů dolarů, pak přijdu s právníkem," znovu vyhrožuje Florida Joker

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 12. 2023 16:15 1

Florida Joker o sobě dává znovu vědět a posílá do Rockstar Games poslední varování. Nakonec žádá 5 milionů dolarů. Pokud je nedostane, přijde s právníky.

Reklama

Dámy a pánové, pana Lawrence Sullivana aka Floridského Jokera to stále nepřešlo. I nadále se pokouší společnosti Rockstar Games vyhrožovat. Ještě jste o něm náhodou neslyšeli? Florida Joker, jak si americký, dříve trestaný muž říká, tvrdí, že studio Rockstar North vzalo jeho podobu bez jakéhokoliv svolení, a použilo ji v traileru na GTA 6. Konkrétně se jedná o situaci v čase 1:04. Ano, skutečně to vypadá, že se Rockstar nechal inspirovat tímto mužem, nicméně pozměnil jej tak, aby zkrátka nemohl vysoudit ani korunu, a v tom je R* zkrátka dobrý.

Lawrence Sullivan to ale nevzdává, neustále nahrává další TikTok a Instagramové výzvy, kde neustále přesvědčuje Rockstar a komunitu, aby se jeho kauza řešila. Jenže Rockstar neodpovídá a to Jokera irituje. A tak společnosti, která stojí za desítkami podobných žalob, vzkazuje.

Florida Joker

GTA, musíme si promluvit, zahráváte si s mojí inteligencí. Měl jsem strašné dny, tohle je poslední varování. 11. ledna budu mít narozeniny, pokud nedostanu odpověď, přijdu s právníky,” vzkazuje Florida Joker v TikTokovém videu.

Nechci žádného právníka. Chci jen šek, tak mi zaplaťte, vzkazuje muž Rockstaru
i Zdroj: Rockstar Games

Nechci žádného právníka. Chci jen šek, tak mi zaplaťte, vzkazuje muž Rockstaru

Historie se opakuje. Objevil se další člověk, který chce miliony dolarů, i on se totiž vidí v jedné z postav, které se…

28. 12. 2023 18:00
2

Je samozřejmě velmi pravděpodobné, že Florida Joker nakonec žádnou žalobu nepodá, jak již naznačil herec Roger Clark (tvárnil hlavní postavu v Red Dead Redemption 2), Rockstar se podobnými incidenty zabývá desítky let, nicméně společnost má tak kvalitní právníky, že zkrátka na firmě nikdo nevydělá jediný dolar. “Využij slávy, kterou ti Rockstar dává, a nestěžuj si,” vzkázal Roger Clark. O kauze vás jistě ještě budeme informovat. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama